Αποκλειστική συνέντευξη στη Λίλη Παναγούλια!!! Στο τεύχος 28 Ιανουαρίου 2023

Ο Τάσος Λάμπρου γεννήθηκε το 1970 και διαμένει μόνιμα στο Κρανίδι του Δήμου Ερμιονίδας. Ολοκλήρωσε με Άριστα τις λυκειακές τάξεις στο Γενικό Λύκειο Κρανιδίου και συνέχισε τις Πανεπιστημιακές Σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και πολιτικών Επιστημών στο τμήμα Πολιτικής επιστήμης με ειδίκευση την πολιτική και οικονομική ανάλυση στα πλαίσια της κοινωνικής εκπαίδευσης.

Επίσης έχει πιστοποιηθεί ως καθηγητής της κοινωνικής εκπαίδευσης στο Μητρώο εκπαιδευτών της εκπαίδευσης Ενηλίκων και της Διά βίου μάθησης των Υπουργείων Παιδείας και Εργασίας.

Από το 1997 μέχρι σήμερα 2023 έχει δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στο Τομέα της επαγγελματικής Εκπαίδευσης και κατάρτισης ως καθηγητής -εκπαιδευτής σε δημόσιες και ιδιωτικές δομές και ινστιτούτα επαγγελματικής Εκπαίδευσης και κατάρτισης ταυτόχρονα είναι καθηγητής -φροντιστής σε μαθήματα μέσης εκπαίδευσης Γενικών και επαγγελματικών Λυκείων.

Από το 2010 υπηρετεί στο το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας που λειτουργεί στο Γυμνάσιο Κρανιδίου ως καθηγητής Κοινωνικής εκπαίδευσης και ταυτόχρονα είναι υπεύθυνος με την ιδιότητα του Δημοτικού Συμβούλου από την πλευρά του Δήμου σε θέματα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας για λειτουργία και τις κοινωνικές δράσεις του σχολείου.

Από το 1999 μέχρι σήμερα 2023 είναι Δημοτικός σύμβουλος αρχικά του Δήμου Κρανιδίου και στην συνέχεια του Δήμου Ερμιονίδας .

Διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου τις περιόδους 2005-2006 στο Δήμο Κρανιδίου και από 2010-2014 στο Δήμο Ερμιονίδας, Αντιδήμαρχος το 2002 στο Δήμο Κρανιδίου.

Απο το 2014 μέχρι σήμερα 2023 είναι επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης “προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας”

Συμμετέχει ενεργά σε επιστημονικούς επαγγελματικούς και συνδικαλιστικούς Συλλόγους είχε και έχει μια έντονη κοινωνική ,πολιτική και αυτοδιοίκητικη δραστηριότητα ,από το 2022 συμμετέχει ενεργά στην ελληνική εταιρεία κοινωνικής εκπαίδευσης και έρευνας .

By ermag

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *