Αποκλειστική συνέντευξη στη Λίλη Παναγούλια!!! Στο τεύχος 26 Νοεμβρίου 2022

Ο Χάρης Σιανίδης είναι Έλληνας βραβευμένος pr manager και ιδιοκτήτης της εταιρείας διοργάνωσης εκδηλώσεων “Beautiful People”PR Events. Γεννήθηκε στο Χολαργό Αττικής και μεγάλωσε στον Πειραιά, αλλά τα παιδικά του χρόνια τα πέρασε στην Δραπετσώνα.

Μετά το τέλος των μαθητικών του χρόνων σπούδασε ενδυματολογία στη σχολή μόδας «Βελουδάκη» (1999-2000) και μέσω πανελληνίων εξετάσεων πέρασε φοιτητής στο ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ στο τμήμα των τουριστικών επιχειρήσεων (παράρτημα Άμφισσας 1999-2002) και στη συνέχεια δίνοντας κατατακτήριες, φοίτησε στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης. Ο Χάρης Σιανίδης παράλληλα με τις σπουδές του στις τουριστικές επιχειρήσεις, ξεκίνησε να δουλεύει ως συνεργάτης στα μαγαζιά του Βασίλη Τσιλιχρήστου (Privilege, KingSize, Αμφιθέατρο) ενός από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες της νυχτερινής Αθήνας στο χώρο της εστίασης και της διασκέδασης που έχουν αφήσει εποχή. Την ίδια χρονιά ο Τσιλιχρήστος του πρότεινε να τον συμπεριλάβει στην πολύ δυνατή ομάδα των μαγαζιών του πάνω στις δημόσιες σχέσεις κι από εκείνη τη στιγμή ο Χάρης Σιανίδης ξεκίνησε την καριέρα του ως pr manager.

Το 2001 ξεκίνησε να εργάζεται ως στυλίστας σε γνωστά περιοδικά (Όμιλος Δάφνη Επικοινωνίες, Αττικές Εκδόσεις κ.α) αλλά και σε μεγάλα fashion shows γνωστών Ελλήνων σχεδιαστών, Μάκης Τσέλιος, Μιχάλης Ασλάνης, Kathy Hendels, Βασίλειος Κωστέτσος κ.α, αλλά και σε τηλεοπτικές εκπομπές εκείνης της περιόδου, (“Κάτσε καλά” -2003 τηλεοπτικός σταθμός ANT1 – “‘Ολα καλά” 2005 τηλεοπτικός σταθμός Star Channel) αλλά και σε πολλές άλλες ως βοηθός της γνωστής στυλίστριας, Μαρίας Αδάμη. Το 2004 συνεργάστηκε με την Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων για το λανσάρισμα των επίσημων στολών «Αθήνα 2004» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου πραγματοποιήθηκαν μεγάλα shows για την ανάδειξή τους σε όλη την Ελλάδα. Από το 2002 έως το 2010 δούλευε ως booker συναυλιών αλλά και εμφανίσεων στην Ελλάδα, στην Κύπρο και το εξωτερικό για πολλούς γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες, (Δέσποινα Βανδή, Τάμτα, Νίνο, Έλλη Κοκκίνου κ.α) αλλά και ως pr manager γνωστών επωνύμων της εποχής (Γωγώ Μαστροκώστα, Νόνη Δούνια, Νίκη Κάρτσωνα, Βίκυ Κουλιανού, Ρέα Τουτουντζή, Εβελίνα Παπαντωνίου, Γιάννης Σπαλιάρας, Κώστας Φραγκολιάς, Ελένη Πετρουλάκη κ.α.)

Από το 2010 και έχοντας εφόδιο όλες του τις γνωριμίες και τις πολύ καλές σχέσεις που κράτησε όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας του με πολλούς επωνύμους και όχι μόνο, έκανε μια νέα αρχή και μπήκε στον κλάδο των εκδηλώσεων παράλληλα με αυτόν των δημοσίων σχέσεων, συστήνοντας μια πρωτοπόρο εταιρεία, την Beautiful People Pr Events με πάνω από 2000 events στο ενεργητικό της τα τελευταία 10 χρόνια. Στο πάρτι για τον εορτασμό των 3 χρόνων της εταιρείας Beautiful People Pr Events, σε συνεργασία με το MTV το “παρών” έδωσε το διεθνούς φήμης super model, Irina Shayk. Με πελάτες όπως ο Philip Plein, ΟΠΑΠ, Puma, ZeniΘ, Village, Karoulias, Adidas, UnderArmour, Όμιλος Φάις αλλά και συνεργασίες με πάνω από 20 μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, όπως το Rodos Palace ως επικεφαλής της ομάδες επικοινωνίας τα τελευταία 20 χρόνια, το Miragio Welnesss & Spa στη Χαλκιδική αλλά και το Pome Granate στη Χαλκιδική όπου το event για το opening του ξενοδοχείου, ξεπέρασε το 1.000.000 ευρώ κ.α. Τα τελευταία χρόνια συνεργάστηκε με κορυφαίους Έλληνες τραγουδιστές όπως οι: Νίκος Οικονομόπουλος, Νίκος Βέρτης, Σάκης Ρουβάς, Πάολα, Στέλιος Ρόκκος, Άννα Βίσση κ.α ως επικεφαλής της επικοινωνίας των νυχτερινών εμφανίσεών τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο Χάρης Σιανίδης έχει και έντονο φιλανθρωπικό έργο καθώς είναι αρωγός επικοινωνίας και εκδηλώσεων του ‘MAKE A WISH” – Κάνε μια Ευχή Ελλάδος, ενώ του έχουν απονεμηθεί βραβεία για το πολύτιμο φιλανθρωπικό έργο του ίδιου αλλά και της εταιρείας του, από την UNESCO – Πειραιώς και Νήσων, από το ΚΕΕΠΕΑ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ, από τη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ), από την Κιβωτό του Κόσμου κ.α.

By ermag

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *