Ο οργανισμός ομορφιάς GS HELLAS φέρνει τη διοίκηση και τη Μις Υφήλιος στην Ελλάδα

H Miss Universe 2023, Sheynnis Palacios θα επισκεφτεί την Ακρόπολη και το μουσείο της, θα δει από κοντά τον Παρθενώνα, ενώ θα ξεναγηθεί και θα μάθει κομμάτια της ιστορίας τους.

Θα επισκεφθεί την Υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη και θα συζητήσει για την παγκόσμια περιοδεία της, ενώ θα ενημερωθεί επίσης για τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας.

Θα ξεναγηθεί επίσης στο ελληνικό κοινοβούλιο με την αρωγή του Προέδρου Βουλής, κ. Κωνσταντίνου Τασούλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα παρατεθούν προς τιμήν της δύο γεύματα, ένα Dinner Gala, στο ABRAMO (Αργυρούπολη), όπου εκεί θα μπορεί να την δει μερίδα κόσμου και άνθρωποι των ελληνικών μέσων ενημέρωσης.

Το δεύτερο γεύμα θα περιλαμβάνει 120 προσωπικότητες από την Ελλάδα και από όλους τους χώρους, στην Λέσχη αξιωματικών ενόπλων δυνάμεων.

Παράλληλα θα ξεναγηθεί από τον Δήμο Λουτρακίου , στον Ισθμό της Κορίνθου και τον Ναό της Ήρας.

Το επιτελείο των GS HELLAS έχει ετοιμάσει σε συνεργασία με το περιοδικό ΟΚ, μία καταπληκτική φωτογράφιση από τους εξπερτ της μόδας.

Ο Πρόεδρος των Εθνικών Καλλιστείων GS HELLAS, Γιώργος Κούβαρης δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι για τον ερχομό της διοίκησης του Miss Universe, αλλά και της ίδιας της Sheynnis Palacios. Με αυτόν τον τρόπο το όραμά μας μεγαλώνει ακόμα πιο πολύ.

Όλη η Υφήλιος θα δει την Ελλάδα και τον πολιτισμό μας, αφού όλο αυτό θα προβληθεί παγκοσμίως. Πρόκειται για τεράστια προβολή για την Ελλάδα, τόσο τουριστικά όσο και πολιτιστικά.

Όλα αυτά με την στήριξη και αρωγή του International Association Culture Diplomacy (IACD)».

Το μήνυμα της Μις Υφήλιος για την επίσκεψή της στην Αθήνα

Τα ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ GS HELLAS υποδέχονται, την διοίκηση, την Vice President του MISS UNIVERSE, OLIVIA QUIDO, και την ΜΙΣ ΥΦΗΛΙΟΣ 2023, SHEYNNIS PALACIOS στην Ελλάδα. Όπως δηλώνει και η ίδια ο οργανισμός GS Hellas της κάνει το όνειρο της πραγματικότητα! Εδώ η ομορφια προάγει τον Πολιτισμό! #MissUniverse #Greece #GSHellas #SheynnisPalacios #oliviaquido

Από ermag

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *