Μια ανάσα πριν την μεγάλη μέρα!

Το TEDx Mavili Square by Terracom, επιστρέφει για 7η συνεχόμενη χρονιά, με θέμα το RENAISSANCE, το Σάββατο 20 Απριλίου 2024, στις 09:00 στο Συνεδριακό Κέντρο “Κάρολος Παπούλιας” του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Στην κεντρική σκηνή του TEDx Mavili Square μαζί μας θα βρίσκεται, ο μοναδικός Νίκος Αρβανίτης, ο οποίος αν και γνωστός για την συμμετοχή του σε γνωστές τηλεοπτικές και  κινηματογραφικές παραγωγές, θα έχουμε την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε μέσα από την ερμηνεία του σε μονόλογο αρχαίου δράματος. Στον κλάδο της μουσικής παραγωγής, στην κεντρική σκηνή του  TEDx Mavili Square, θα βρίσκεται Lila, η πλέον πιο γνωστή ανερχόμενη Ελληνίδα τραγουδίστρια των τελευταίων χρόνων. Συνεχίζοντας, θα ανακαλύψουμε πως ο άνθρωπος μπορεί να αναγεννηθεί, μετά από μια απρόσμενη και τραγική τροπή που πήρε η ζωή του, μέσα από την ξεχωριστή ομιλία της Ντίνας Μαγδαλιανίδη.  Η αποδοχή του εαυτού μας και της διαφορετικότητας μας είναι ο πυρήνας της αλλαγής και της αποδοχής των άλλων, γεγονός που θα αναπτύξει μέσα στην ομιλία του ο Γιώργος Στάθης. Τέλος, μέσω της διάκρισης του από το “Unfold you X”, το iGEM Ioannina, εκπροσωπούμενο από την Social Media and Human Resources Manager Ιφιγένειας Τυχηρού Ανυφαντή  θα προβληματίσει για την έννοια της “Βιοπροκατάληψη”.

Στην corporate stage του φετινού TEDx Mavili Square 2024, θα παρουσιαστούν περισσότερες από 9 ομιλίες των μεγαλύτερων ελληνικών και παγκόσμιων εταιρειών. Η  Terracom S.A., με περισσότερους από 1200 πελάτες σε 90 χώρες, έρχεται να μας μιλήσει για το ταξίδι της και πως κατάφερε να πάει From Local to Global. Ως ένα από τα καλύτερα Workplaces στη χώρα, η Deloitte, θα αναδείξει τη σημασία του Feedback. Στόχος της ΕΥ, σε συνεργασία με περισσότερες από 150 χώρες, είναι η δημιουργία ενός καλύτερου εργασιακού κόσμου.Το Πλαίσιο, μια 100% Ελληνική εταιρεία, έχει ψηφιστεί 3 φορές Great Place to Work και οι εκπρόσωποι του θα μας μιλήσουν για το “Growth in Gen Z”. Συνεχίζοντας, η TeamViewer, ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας, έρχεται με ένα ουσιαστικό Workshop, με θέμα την επικοινωνία και την ομαδικότητα. Με θέμα ομιλίας Truth or… Data, η PwC,η εταιρεία των 300.000 εργαζομένων παγκοσμίως, θα μας επισημάνει την σημασία των data στην καθημερινότητα μας. Μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες αλουμινίου και χάλυβα στην Ευρώπη, η Simpas Live Better μας προσκαλεί να ζήσουμε μαζί της το Αμερικάνικο όνειρο. Τέλος, η Natech θα βρίσκεται μαζί μας με θέμα ομιλίας¨From Zero to Hero, unlocking extraordinary banking.

Παράλληλα θα υπάρχουν Panel συζητήσεων, παράλληλες δράσεις, παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις. Επιπλέον, περισσότερα από 15 Career booths και  διαδραστικά Workshops θα διεξαχθούν το Σάββατο 20 Απριλίου 2024, στις 09:00 στο Συνεδριακό Κέντρο “Κάρολος Παπούλιας” στα Ιωάννινα. Μπείτε στο www.tedxmavilisquare.com, επιλέξτε το εισιτήριο που επιθυμείτε  και γίνετε μέρος στο πιο μεγάλο γεγονός της Ηπείρου και όχι μόνο.

TEDx Mavili Square by Terracom : Κλείστε τα εισιτήριά σας τώρα !

Το TEDx Mavili Square by Terracom, επιστρέφει για 7η συνεχόμενη χρονιά, με θέμα το RENAISSANCE. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Απριλίου 2024, στις 09:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Κάρολος Παπούλιας στα Ιωάννινα.

Μπορεί η Τεχνητή Νοημοσύνη και τα Ρομποτ να κάνουν τον κόσμο καλύτερο; Πώς φαντάζεσαι έναν γνωστό stand-up comedian να κάνει ομιλία; Πως είναι να ζεις κυριολεκτικά κάτω από τα αστέρια; Μπορεί ένα αντικείμενο να “αναγεννηθεί” αν αλλάξει χέρια ιδιοκτήτη; Πώς διαμορφώνει η γενιά Ζ τα νέα εργασιακά δεδομένα; Πόσο μας επηρεάζει η σωστή διαρρύθμιση του χώρου μας; Υποστηρίζονται ικανοποιητικά τα επιτεύγματα των γυναικών σε όλους τους κλάδους;

Για πρώτη φορά παγκοσμίως μαζί μας θα βρισκεται  η Sophia, the Robot, ο πρώτος πολίτης ρομπότ στον κόσμο και το πρώτο ρομπότ Πρέσβειρα Καινοτομίας για το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών στο πρώτο της virtual TEDx talk.

Στη σκηνή του TEDx Mavili Square by Terracom θα βρεθεί ο εκθαμβωτικός Κώστας Μαλιάτσης Σάλας, ο οποίος αν και γνωστός ως stand-up comedian, αυτή τη φορά, θα έχουμε την ευκαιρία να τον ανακαλύψουμε από τη σκοπιά του ομιλητή.

Επιπρόσθετα στην κεντρική σκηνή του TEDx Mavili Square by Terracom θα βρίσκεται ο Αναπληρωτής Καθηγητής Δρ. Ιωάννης Παπαντωνίου, ο οποίος θα μας μιλήσει για την δημιουργία καινοτόμων εφαρμογών στον τομέα της αναγεννητικής ιατρικής και όχι μόνο.

Με την μοναδική τους ενέργεια οι “Pindos Atletico” θα έρθουν να “ταράξουν” λίγο τα νερά του TEDx Mavili Square. Επίσης, θα γνωρίσουμε τον πρώτο άνθρωπο στον κόσμο που έχει φωτογραφίσει τον έναστρο ουρανό από την κορυφή του Ολύμπου, που δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Κωνσταντίνο Βασιλακάκο. Συνεχίζοντας στον κλάδο της επιστήμης, κοντά μας θα βρίσκεται η Ανδριανή Μανέττα, η οποία θα μας μιλήσει για την αναγέννηση του ανθρώπινου εγκεφάλου μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας της Τεχνητής Νοημοσύνης και των ρομπότ. Επιπλέον, θα ανακαλύψουμε τα μυστικά που κρύβει ο τρόπος διακόσμησης του χώρου μας, μέσα από τη μοναδική ομιλία της Ιόλης Χιωτίνη. Τέλος, η Μαρία Χατζηγιάννη  Director και μέλος των WIFT GR, δεν θα μπορούσε να λείπει από το φετινό event, καθώς εκπροσωπεί ένα κορυφαίο δίκτυο με σκοπό την ενδυνάμωση των γυναικών, φωτίζοντας τα επιτεύγματά τους, παρέχοντας πρόσβαση σε μια υποστηρικτική κοινότητα ομοίων που δρα υπέρ των συμφερόντων των γυναικών.

Βασικός συνεργάτης του TEDx Mavili Square 2024 είναι μια εξωστρεφής εταιρεία με έδρα τα Ιωάννινα που τα προϊόντα της χρησιμοποιούνται παγκοσμίως από μεγάλους και μικρούς οργανισμούς, λόγος φυσικά γίνεται για την Terracom S.A.

Η Corporate Stage του φετινού TEDx Mavili Square by Terracom, θα φιλοξενήσει ομιλίες από μεγάλες εταιρείες, ξεκινώντας με τη  Terracom S.A., με εκπροσώπους της τον Κωνσταντίνο Κέφη (Senior Software & DevOps Engineer), τον Αλέξανδρο Τάγκα (Marketing Manager), την Αλεξία Τάτση (Senior Account Executive) και τον Νέστορα Βασιλείου (Channel Development Manager).

Αυτά και άλλα πολλά το Σάββατο 20 Απριλίου 2024, στις 09:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Κάρολος Παπούλιας στα Ιωάννινα. Μπείτε στο www.tedxmavilisquare.com, επιλέξτε το εισιτήριο που επιθυμείτε  και γίνετε μέρος στο πιο μεγάλο γεγονός της Ηπείρου και όχι μόνο!

Από ermag

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *