Η “Igosca” παρουσίασε την δεύτερη ατομική έκθεση ζωγραφικής – “Igosca by the Sea” 2 – στο υπέροχο νεοκλασικό κτήριο “Πολιτιστικό Κέντρο Μίληση” πάνω στην θάλασσα στο Πορτοχέλι , σε ομώνυμη επιμέλεια.

Εμφανίστηκε ξανά στο κοινό,έναν χρόνο αργότερα, στο ίδιο μέρος με πολύ μεγάλη χαρά μετά την επιτυχία της προηγούμενης χρονιάς !

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος, δεν αποκαλύπτει την ταυτότητα της, δημιουργεί με ακρωνύμιο ως ψευδώνυμο και συνεχίζει έναν αυτοαναφορικό διάλογο έκφρασης έντονων συναισθημάτων με αναφορές και σε κοινωνικά θέματα. Ύστερα από πρώτη την ατομική έκθεση στην Αθήνα και την έκθεση για τον εορτασμό δέκα χρόνων δημιουργίας, με την αντιπροσωπευτική παρουσίαση των σημαντικότερων έργων στο Πορτοχέλι, πέρασε τώρα σε μια πιο συγκεκριμένη θεματική ενότητα. Όχι μακριά από αυτό που πραγματεύεται σε όλα τα έργα της, ένα αθώο παιχνίδι αμαρτωλών χρωμάτων (Innocent Game of Sinful Colors A’) η έννοια της αναγέννησης και της αναδιαμόρφωσης έρχεται στο προσκήνιο. Από το απέραντο χάος, στην δημιουργία και την γέννηση. Το ίδιο ύφος, το ίδιο στυλ, η ίδια τεχνοτροπία συγκεντρώνεται γύρω από έναν διαρκή αγώνα από το σκοτάδι στο φως. Η ανεικονική ζωγραφική επιτρέπει την δημιουργία μιας ελεύθερης αποτύπωσης της ψυχής και όλων των συναισθημάτων ακριβώς την ώρα της δημιουργίας.

Τέλος δύο τριλογίες είχαν αναφορά στο δυστύχημα των Τεμπών “The Outcome” “The People” “The Politics” (ακρυλικό σε χαρτόνι) και “Summer In Greece” (ακρυλικό σε χαρτόνι) ως ειρωνικό πολιτικό σχόλιο σε σχέση με τις καταστροφικές φωτιές στην Ελλάδα.

H έκθεση έλαβε χώρα από τις 28 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου.

www.igosca.com

igosca.art

info@igosca.com

+30 6937299802

Από ermag

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *