Την 4η Ιουλίου 2022 στο Ζάππειο Μέγαρο έλαβε χώρα η παρουσίαση για το όραμα κατασκευής 3ων αναπτυξιακών πόλεων στους Δελφούς, με τίτλο: Heptapolis- τριλογία, το όραμα των Δελφών.

Το Σωματείο «ΟΛΥΜΠΟΣ-Παγκόσμιο Πνευματικό Κέντρο», ιδρυθέν το 1984 που αποτελείται από 185 ιδρυτικά μέλη, είχε ως καταστατική αρχή του τον σχεδιασμό και την ίδρυση της «Heptapolis-Διεθνής Πράσινη Πόλις», η οποία θα αποτελούσε το κίνητρο η Ελλάδα να καταστεί Παγκόσμιο Κέντρο Γραμμάτων, Τεχνών, Επιστημών και Τεχνολογίας.

Ο ιδρυτής του σωματείου και εμπνευστής των έργων κύριος Παύλος Πισσάνος, ο οποίος εργάζεται καθημερινά για το έργο με τη βοήθεια χιλιάδων Ελλήνων και ξένων εθελοντών και επιστημόνων, μας παρουσίασε αναλυτικά το όραμά του το οποίο είναι βασισμένο στην αρχαιοελληνική φιλοσοφία. Στην παρουσίαση παρευρέθησαν η Δημοτική Αρχή της περιοχής, φορείς της Ακαδημαϊκής κοινότητας, στελέχη της κυβέρνησης, εκπρόσωποι ομογενειακών οργανώσεων, εκπρόσωπος της εκκλησίας, δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ρεπορτάζ – Λίλη Παναγούλια

Φωτος – Βασίλης Κουτρουμάνος

Δημοσιεύθηκε στο περιοδικό ERmionida MAGazine Τεύχος 22 – Ιούλιος 2022

By ermag

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *