Η ιστορική έκθεση με τίτλο: «Η ειρηνική Μαριούπολη των Ελλήνων» του βραβευμένου φωτορεπόρτερ Βασίλη Κουτρουμάνου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, σε συνεργασία με την Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία, από 23 Μαρτίου έως 6 Απριλίου 2022 στα γραφεία της ΕΦΕ και από 8 έως 10 Απριλίου στο περίπτερο της Πανελλήνιας Ένωσης Φωτοειδησεογράφων στην μεγαλύτερη έκθεση για τη φωτογραφία, τη PHOTOVISION στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου TAE KWON DO .

Οι φωτογραφίες που εκτέθηκαν αποτυπώνουν τη ζωή και τις δραστηριότητες του ελληνισμού της Μαριούπολης, όπως τα κατέγραψε με το φακό του ο γνωστός φωτορεπόρτερ από παλαιότερο οδοιπορικό του στην Ουκρανία, την Μαύρη θάλασσα, το Κίεβο την Μαριούπολη και το Σαρτανά. Μάλιστα ο Β. Κουτρουμάνος στο παρελθόν έχει τιμηθεί από το Δήμο της Μαριούπολης, που σήμερα έχει σχεδόν ισοπεδωθεί, καθώς στάθηκε εμπνευστής και δημιουργός της μεγάλης σχολικής βιβλιοθήκης του δημοτικού σχολείου.

Τα έσοδα της έκθεσης θα διατεθούν σε ομογενείς μας από την περιοχή της Μαριούπολης, οι οποίοι φιλοξενούνται από το αδελφοποιημένο τους Δήμο Ζωγράφου. Παράλληλα όμως έχουν δείξει ενδιαφέρον να φιλοξενήσουν την έκθεση και άλλοι Δήμοι της χώρας.

Το ERmionida MAGazine κάλυψε το γεγονός ως χορηγός επικοινωνίας

Δημοσιεύθηκε στο περιοδικό ERmionida MAGazine στο τεύχος 19 Απρίλιου 2022

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΕΔΩ

By ermag

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *