Η Eleven The Fashion Project αποτελεί την μοναδική επαγγελματική εμπορική έκθεση αμιγώς γυναικείου ενδύματος, που φέρνει σε επαφή κατασκευαστές και σχεδιαστές με τα καλύτερα καταστήματα λιανικής, πολυκαταστήματα, e-shops, show rooms, με αντιπροσώπους, δημοσιογράφους μόδας και influencers από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Πιστή στην άψογη αισθητική που χαρακτηρίζει το portfolio της eleven11 και βασισμένη σταπρότυπα διεθνών οργανώσεων, η Eleven The Fashion Project έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και τον θαυμασμό εκθετών και επισκεπτών, έχει καταφέρει να συσπειρώσει κάτω από μία στέγη την ελληνική βιομηχανία μόδας και να στρέψει τα φώτα στον χώρο, με σκοπό να προβάλει το μήνυμα: «Η ελληνική μόδα έχει ιστορία, δυναμικό παρόν, αλλά και φωτεινό μέλλον».

Στις 28, 29 και 30 Ιανουαρίου 2022 σάς περιμένουμε ξανά στο Ζάππειο Μέγαρο, σε μία ακόμα αρτιότερη διοργάνωση. 130 brands θα παρουσιάσουν τις συλλογές τουςκαι τις νέες τάσεις της μόδας,σε μία έκθεση στην καρδιά της Αθήνας.

Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών. Info Ημέρες και ώρες λειτουργίας Σάββατο 28 έως και Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 10.00 -20.00

By ermag

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *