Η Δέσποινα Δημότση (Εκδότρια, Αρχισυντάκτρια), γεννήθηκε στον Πειραιά και μεγάλωσε στο Κρανίδι Αργολίδας. Αρθρογραφεί από το 2008 έως σήμερα στον έντυπο και διαδικτυακό τύπο σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει συνεργαστεί με αρκετές εφημερίδες και περιοδικά καθώς και ιστοσελίδες σε Ελλάδα, Κύπρο και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα! Έχει βραβευτεί για διηγήματα και δοκίμια από Δήμους και φορείς όπως ο Δήμος Σαλαμίνας, Η Ένωση Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος και η Ελληνική πολιτιστική οργάνωση “ΝΟΣΤΟΣ” στην Αργεντινή.

Παράλληλα ασχολείται με τα λογιστικά, τη συγγραφή και τον αθλητισμό.

Το ERmionida MAGazine ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2020. Η Ελληνική έκδοση είναι μηνιαία, ιντερνετική και διατίθεται δωρεάν μέσω της ιστοσελίδας μας. Παράλληλα κυκλοφορούν και ξένες εκδόσεις δύο φορές το χρόνο η Αγγλική, η Γαλλική και προσεχώς η Γερμανική. Σε τακτά χρονικά διαστήματα κυκλοφορούν και ειδικές εκδόσεις όπως η “Λογοτεχνική Συλλογή 2021” με θέμα τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Σκοπός μας είναι η παρουσίαση του τόπου μας μέσω ρεπορτάζ, αφιερωμάτων και φωτογραφιών αλλά παράλληλα και η ενημέρωση των αναγνωστών μας σχετικά με κοινωνικά, πολιτιστικά, περιβαλλοντολογικά και άλλα θέματα.

WEB : www.enimerwsi.wordpress.com, www.enimerwsi2.wordpress.com

Insta, youtube: despinadimotsi

Δέσποινα Δημότση – Despina Dimotsi

By ermag

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *